Kocaeli̇ Radyo Yayıncılığı Reklamcılığı
Buradasınız: Anasayfa / Blog
1 Mayıs 2022, Pazar
Kocaeli Radyo Yayıncılığı Reklamcılığı
Kocaeli’de Radyo İstasyonları deyince akla ilk gelen radyolar, Radyo Nikomedya, Radyo Tutku, Raks Fm ve Radyo Life oluyor. Arka Pencere REKLAMEVİ firmasının bünyesinde bulunan bu radyo istasyonları, 1992 yılından bu yana Kocaeli’de yayında olan radyolardır.
Kocaeli Radyo Yayıncılığı Reklamcılığı

Kocaeli’de Radyo İstasyonları deyince akla ilk gelen radyolar, Radyo Nikomedya, Radyo Tutku, Raks Fm ve Radyo Life oluyor.

Arka Pencere REKLAMEVİ firmasının bünyesinde bulunan bu radyo istasyonları, 1992 yılından bu yana Kocaeli’de yayında olan radyolardır.

RADYO NİKOMEDYA, 1992 yılında kurulmuş O günden bu yana Türkçe pop Müzik yayını yapmaktadır. Türkçe Pop Müzik’te de tarzını hiç değiştirmemiş, önüne her gelen pop Müzik şarkılarını değil, kaliteli şarkıları yayınlamaya büyük özen göstermiştir.

RADYO NİKOMEDYA frekansı kurulduğu yıllardan, 2006 yılına kadar 102.7 mHz iken, RTÜK’ün düzenlemesi ile 2006 yılında 94.4 mHz olmuştur. Bugüne kadar da bu frekanstan yayınlarını sürdürmektedir. RADYO NİKOMEDYA aynı zamanda, www.kocaeliradyolari.com internet adresinde tüm dünyada yayında olmakla birlikte, Apple cihazlarında appstore’dan, Android cihazlarda ise Googleplay’den tablet ve akıllı telefonların ekranına indirilerek tek tuşla dünyanın her yerinde dinlenilebilmektedir.

Kocaeli Radyoları denildiğinde ikinci akla gelen radyo RAKS FM’dir.

RAKS FM, Arka Pencere Reklamevi bünyesine 2014 yılında katılmıştır. 2014 yılından bu yana da tamamen Karadeniz Müziği yayını yapmaktadır.

RAKS FM’in frekansı 98.1 mHz’tir. RAKS FM’de RADYO NİKOMEDYA gibi www.kocaeliradyolari.com ve apple, andorid cihazlardan dünyanın her yerinden dinlenebilmektedir.

Kocaeli Radyoları içerisinde diğer bir önemli radyo, Türkçe Pop Müzik yayını yapan Radyo Nikomedya, Karadeniz Müziği yayını yapan Raks Fm’den farklı olarak tamamen Arabesk, Özgün Müzik, THM, TSM yayını yapan RADYO TUTKU.

RADYO TUTKU Kocaeli’de 96.7 mHz frekansında, 1994’ten bu yana yayın yapmaktadır. Kendine has bir dinleyici kitlesine sahiptir. Arabesk tarzında çok bilinir ve dinleyici çok sadıktır. Reklamlarda dahi kanal değiştirmez.

Arka Pencere Reklamevi’nin diğer bir önemli radyo istasyonu ise RADYO LİFE. Radyo LIFE 101.7 mHz frekansından yayın yapmaktadır. Tamamen Yabancı Güncel Pop Müzik yayını yapan RADYO LİFE’ta www.kocaeliradyolari.com ve apple android cihazlarda tüm dünyada dinlenebilmektedir.

Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın