Kocaeli̇'de Otobüs Gi̇ydi̇rme
Buradasınız: Anasayfa / Blog
1 Mayıs 2022, Pazar
Kocaeli'de Otobüs Giydirme
Kocaeli Otobüs Giydirme Reklamcılığı konusunda 2001 yılından bu yana bir hayli etkili. 2001 yılında Hakan Elyıldırım tarafından kurulan Arka Pencere Reklamevi firması, ilk olarak Otobüslerin arka camlarına reklam yapıştırıyordu. O dönem dijital baskı sistemleri henüz Türkiye’de gelişmemişti.
Kocaeli'de Otobüs Giydirme

Kocaeli Otobüs Giydirme Reklamcılığı konusunda 2001 yılından bu yana bir hayli etkili.

2001 yılında Hakan Elyıldırım tarafından kurulan Arka Pencere Reklamevi firması, ilk olarak Otobüslerin arka camlarına reklam yapıştırıyordu. O dönem dijital baskı sistemleri henüz Türkiye’de gelişmemişti.

Plotter kesim denilen sistemle yazılar kesiliyor, transfer yöntemiyle otobüslere reklam uygulanıyordu.

Kocaeli’de Otobüslere reklam vermek isteyen reklam verenler aslında çok şanslı.

Çünkü Kocaeli’nin 12 ilçesinde dolaşan toplu taşıma araçlarından dilediklerine reklam uygulaması yaptırabiliyorlar.

Otobüs üzerine reklam giydirme, reklamverenin uygun görüp onay verdiği görselin folyo adı verilen yapışkanlı kağıda yapılan dijital baskının otobüsün üzerine uygulanması sistemidir.

Otobüs giydirme şu anda Kocaeli’de iki şekilde uygulanıyor. Birincisi Superback yani arka giydirme, ikincisi Komple Otobüs Giydirme.

Superback, yani arka giydirme, Otobüsün arka kısmındaki, plaka ve stop lambaları haricindeki, camı da dahil olmak üzere tamamını kaplayan alandır.

Otobüs Komple giydirme ise, Otobüsün arka tarafı ile birlikte, iki yan tarafın, Lastik ile cam arasındaki kaporta bölümüne yapılan uygulamadır.

Kocaeli’de 2001’den bu yana Otobüs Reklam Giydirme uygulamasını Arka Pencere Reklamevi firması başarılı bir şekilde pazarlıyor.

Özellikle Medya Planlama firmaları Otobüse reklam uygulaması, Radyo reklamları gibi ihtiyaçları olduğunda Arka Pencere Reklamevi tam anlamıyla Çözüm Ortağı olarak sonuca ulaştırıyor.

Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın